Saknar dig♥

Jag saknar Rascal så himla mycket!!!!!! men på söndag får jag träffa honom =D Jag har inte  bloggat på länge för jag har gått upp tidigt på morgonen inte lika tidigt som Elin men ändå ;-) Sen ut till skidbacken åka skidor hela dagen och sen när jag kommer hem så är läxor, film med kompisar och så och sen middag och sen sova, middagarna blir rätt så sena. Men jag försöker så gott jag kan!! Men när jag kommer hem så får ni en bildbomb från Schweiz, Verbier.
Men nu måste jag dra till backen så vi ses♥
♥I love u♥
// JULIE

Kommentarer
Postat av: maddison

we do not sit together anymore! i was really angry with ms.Rhianna. you sit with maya,and some other people i can not remeber who but i have to sit with Shireen,Alex and Carl :(

i really miss you xx

2011-03-04 @ 16:38:12
URL: http://maddisonfairs.blogg.se/
Postat av: Sarah - Elit med Flit

SV: Tack så mycket:)



Ni har också en jätte fin blogg;)



2011-03-04 @ 19:23:51
URL: http://sarahfolkessons.blogg.se/
Postat av: NellieB

sv. Va fräckt att din mamma har varit me i Johan Falk filmerna. Sökte på hennes namn å jag kände igen henne. Hon e as vacker.

Pappa träffade dom idag å kommer lixom ge dom saker till inspelningen. Han har ett samarbete med Irene Huss filemrna oxå. Vi ska in nån dag när de börjat filma å titta lite å så lova han mej att vi ska få träffa Joel Kinnaman <3<3<3 =D

2011-03-04 @ 21:34:37
URL: http://nellieberntsson.blogg.se/
Postat av: NellieB

sv.Sjöbarn finns bara i Skärhamn. D e min mammas butik. Hon hade en till förut i Henån. Men hon sålde den. Men hon e i danmark å köper in kläder på en mässa i Köpenhamn. Jag har varit me där en gång.

2011-03-05 @ 20:27:50
URL: http://nellieberntsson.blogg.se/
Postat av: Lina - en 20årig djurtokig tjej

Vilken mysig bild!

2011-03-06 @ 11:02:05
URL: http://nonelikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0