En tjej med ett hjärta av guld

Den här tjejen är 10 år och har 3 superfina ponnysar. Hon är i stallet 7 dagar i veckan OCH hinner med skolan och kompisar. Den här tjejen har en stor blogg och på bloggen delar hon med sig om allt som händer, känslor, ponnysar, familj och pojkvän och mycket mer! Har man en gång börjat läsa hennes blogg kan man inte sluta. Den här tjejen är speciell. Hon snackar inte skit och är snäll mot alla. Hon är verkligen som en dröm kompis man vill ha hela livet ut. Hon är vacker, söt, snygg och har en underbar personlighet. Hon är grym på att rida och är en förebild för oss och många många fler. Hon är mogen för sin ålder och har otroligt rolig humor. Antar att ni redan kan gissa vem det är?



Såklart är det Nellie Berntsson http://nellieberntsson.blogg.se/ =)



Så kom igen nu. Ni som inte läser Nellies blogg gör det för det är värt det.

Meddelande till Nellie: Grattis till vinsten idag Nellie! Du förtjänade verkligen den. Kämpa på som du gör så kommer du gå långt  gumman och sluta aldrig blogga ;-) Du vet att vi alltid finns här för dig ♥ love u!!!!!!




Upptatering efter: Vi hade gjord en jättesnygg (enligt oss själva) idolbild men den har försvunnit så nu har vi akut tagit "normala" bilder från nellies blogg.

Kommentarer
Postat av: Nora

Sv, aaw, tack så mycket ! :D

2011-03-12 @ 18:48:24
URL: http://hundhast.blogg.se/
Postat av: NellieB

sv. I love u too!!! ;-)

Tack snälla NI. Ni e grymma Elin å Julia.



Julia. Tycker du ska va stolt över din mamma å att hon e skådespelare. De e la alla barns dröm typ. Hon e jue känd å så. Hon e jue grymt vacker oxå å du e lika söt du.



2011-03-12 @ 20:15:39
URL: http://nellieberntsson.blogg.se/
Postat av: Nora

Så bra blogg hon har ja ! :)

2011-03-12 @ 20:28:04
URL: http://hundhast.blogg.se/
Postat av: Carro

Hon e 11

2011-03-12 @ 23:22:55
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0